Аз съм спящата принцеса, чакаща да я събудиш! :-)
Но объркал ли си пътя или пък си се загубил? :-(
Към двореца ми пътеките са огромен лабиринт,
нужно ти е много време, но и да си търпелив.
Ще докоснеш с устни устните, там ще цъфнат рози,
ще поникнат цели дворища, напоени с обич.
Аз ще чакам със годините, може и да остарея,
а златистите коси сигурно ще посивеят...
Ще ме познаеш по очите, така било в приказките.
Те оставали красиви и се помнели завинаги.
Целуни ме принце!!!
© Мира Все права защищены