20 мар. 2005 г., 20:33

*** 

  Поэзия
1076 0 0
Любов от първа среща, припламнала за двама!
Като огън страст гореща разкри в душата рана.
Пред Бог дори се заричам, докато съм жив на тая земя,
единствено нея да обичам - каквото и да струва това.

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??