29 мар. 2005 г., 13:53

* * * 

  Поэзия
884 0 0

Когато теб те няма,
при мен е сив и мрачен ден.
Когато с тебе не сме двама,
умира сякаш нещо в мен.
Когато ти не ме докоснеш
и не почувствам твойта топлина,
в душата ми нещо се разкъсва
и в очите ми няма светлина.
Когато си далеч във мрака,
не усещам аз кръвта си в мен.
Когато те потърся и те няма,
сърцето ми умира от деня студен.

© Маги Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??