9 нояб. 2005 г., 17:19

*** 

  Поэзия
616 0 0
             Живеех в малкия град -
                градът на завистта,
             градът, в който срещнах
                           теб и любовта.
             Любов, на която всички завидяха,
             опитаха се да ни спрат,
             но не успяха.
             По-силни станахме,
             но те не го разбраха.
             Благодарение на тях,
                     на подлостта им,
             по-силни чувствата ни заваляха.
             Омразата дори не ни попречи
                да спрем да се обичаме.
             Не Ви презираме. Ценим Ви.
             Благодарим Ви, неприятели!

© Димитрина Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??