Ще си намериш,
някоя
и аз ще си намеря,
някой
живота ни
ще продължи,
без драми,
пак ще е очакван,
пак ще се смеем,
любим и тъжим,
пак някой ще ме гали,
на заспиване
ти ще целуваш
нечии коси,
ще превъзмогваме,
ще се опиваме
и пак ще сме щастливи,
може би....
© Маргаритка Харизанова Все права защищены