25 мар. 2006 г., 17:49

*** 

  Поэзия
985 0 5
Студът, от тебе който ми остана,
смразява всеки топъл дъх
отправен от добър човек към мене.
Очите ми - замръзнали прозорци,
са моят параван, зад който крия
останките от своята душа,
приличаща на някога красива,
но днес прекършена и стъпкана трева.

© Светлана Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??