29 мая 2008 г., 18:03

* * * 

  Поэзия
882 0 1
Искам да те докосна,
да те почувствам,
да те погаля,
да знам,
че още си до мен,
че не съм сама,
че още ме обичаш.
Но тебе вече те няма.
Сега ти си въздухът, който дишам,
тишината, която ме обгръща,
ти си сънят,
който обичам.
Сърцето ми плаче,
душата ме боли,
а аз тъжно броя звездите,
когато някога бяха нашите мечти.
Загубих те завинаги -
и приятел, и любим,
о, колко гадно е, когато някога много си обичал
и той бил е за теб един!

© Мария Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??