1 мая 2006 г., 07:36

....... 

  Поэзия
753 0 0

Девствена гора,
шепнещи листа -
половината ми детство мина
в тази долина.

Сенки стари, забравени,
връщат милите спомени:
къщите днес изоставени
помнят мечтите прогонени.

Пустош,
а сред нея - село.
Всяко лято тук се връщам
и мечтая смело.

Мястото, в което
пустотата среща самотата
умолително,някак тягостно -
аз нося гората в сърцето.

© ShamelessDreams Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??