Кажи защо е тайно твоето сърце?
Защо изчезна красивата усмивка?
Защо посърна ти така?
Вдигни глава и продължи напред,
дерзай и не се предавай!
Бори се със живота,
колкото и труден да е той!
Усмихвай се и пръскай обич,
защото ти си символ за света,
защото ти носиш името Жена!!!
© Добромира Николова Все права защищены