Сърцето ти от лед сковано е!
И вместо слънчеви лъчи,
от очите ти хвърчат ледени искри.
Аз съм с теб и ще се боря
красивото ти женско сърце да стопля
и леда в очите да стопя.
Кажи ми, малка ледена кралице,
кой превърна те в това?
Не се страхувай,
аз просто ще ти върна любовта, която
някои замразил е дълбоко в твоята душа!
Не се страхувай, а подай рака,
аз ще върна красивата
усмивка на твоята уста!!!
© Добромира Николова Все права защищены