03:49 часа посред нощ е.
Мислейки си за теб,
проронвам първата си сълза.
Втората,
защото не си до мен.
Третата е,
защото те искам.
Четвъртата,
защото те нямам...
Опитвам се да заспя,
но сълзите не спират,
а душата страда...
© Пламена Райчева Все права защищены