Напоследък до късно будна ме държиш,
всяка нощ в съня ми се появяваш,
с хубави спомени изпълваш съня ми.
Куп надежди вдъхваш ми,
но с идването на зората всичко
си отива заедно със теб.
Докога ще идваш и
ще си тръгваш? Върни се!
Аз се нуждая от теб!!!
© Мм Все права защищены