Хайде да играем на надлъгване...
да видим кой кого ще пожали,
да видим кой кого
ще разгневи...
отсега съм изгубила равновесие,
отсега не ти достигат нерви...
а бяхме до болка усъвършенстване
в игрите скандални,
в уменията безпощадно
да се надхитряваме...
в стил Агата Кристи
или в стил
рицарски роман,
и едното, и другото умеехме,
защото финалът винаги
е с разплитане.
© Мария Все права защищены