Никои не ти казва в очите истината,
нито господ, нито светият дух, нито църквата.
Нито смърта лежаща до теб на одъра...
- какво искаш тогава Ти от Нея.
Бъди щастлив, че с ралото си ореш нивата
и с потта си я поливаш...
© Станислав Русев Все права защищены