10 февр. 2013 г., 10:19

* * * 

  Поэзия
364 0 0

медният ти глас, 

онова очарование,

онази яростна мълния,

която ме разтърсва,

онази нетърпеливост,

която ме убива,

как ще преодолеем страстта,

как ще избягаме от любовта,

щом не го искаме

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??