* * *
Във съседство – чувам сумтене,
удвоено със стон на жена.
Чужди ласки отекват у мене
зад хотелската тънка стена.
Уж докрай ми е днес безразлично
кой е Той и коя ли е Тя.
Двама точно сега се обичат
зад хотелската тънка стена.
Двама шумно в любов са опити –
осветени дори в тъмнина...
Скърцащ звук под телата извити
зад хотелската тънка стена...
Живодар ДУШКОВ
© Живодар Душков Все права защищены