Търся погледа ти със очи...
Хайде, виж ме! Заради теб съм тук!
Тъжна съм, а никой не ще ме утеши.
Търся в очите ти най-голямата утеха.
Колко дни и нощи за теб загубих -
само в сънищата ми си тук, до мен.
И колко думи пропилени не изрекох,
колко дни със теб не изживях...
Колко чувства, думи и сълзи в очите ми са скрити...
Не искаш ли да узнаеш какво ми причини?
Как живея в света на фантазиите с тебе
и как изтръпвам, щом се появиш...
Пронижи ме с пристрастяващия поглед,
дори за миг... само да почувствам очите ти.
Като дрога си - знам, че ме убиваш,
но сърцето ми не иска да те спре...
© Сюзън Смърт Все права защищены