В трудните моменти никога не го оставих,
но сега съжалявам, че не го направих.
Защото, ако сега зависеше от мен,
той щеше отдавна да е заменен.
Но доста често се случва сърцето да те мами,
защото ти се заблуждаваш, а то самичко не може да се брани.
Важното е от грешките си да се учиш ти,
за да може да осъзнаеш, когато срещнеш някой истински!
© Елена Борисова Все права защищены