Две! Когато се събират единици.
Търсещи любов души.
Сами! Когато "две" го има,
но ти питаш се "Дали?".
Когато единицата събирам с единица,
ти казваш бързо "Равно е на две!",
но истината е, че единицата е единица,
дори когато се намира в "две".
Красива! Красива като пойна птица,
е единицата, която се намира в "две",
но истински красива е онази единица,
която не разбира, че е единица, а мисли, че е "две"!
© Лора Все права защищены