Не искам тази нощ да е последна,
последните неща ме натъжават,
не искам също и да е поредна,
баналността поражда изневяра.
Как искам тази нощ да е вълшебна,
магията е миг - не се повтаря,
вулкан задрямал и искрица нежност,
а после 1000 години лава.
© Ивон Все права защищены
Поздрави и от мен, Ив!