Най-трудна бе раздялата с теб,
не исках да повярвам, че те няма.
Дори да се живее и след теб,
мъката по тебе е голяма.
А знаех, че и това ще дойде,
не ще живееш вечно ти до мен,
ала дано след време някъде
да се срещнем някой ден.
Обичах те! - ти казвах всеки ден,
но знай, че липсваш най-много на мен.
25.04.2011г.
© Илия Левков Все права защищены