27 окт. 2012 г., 14:56

* * * 

  Поэзия
422 0 0

И сто години да се разкайваш,

пак ще останеш същият,

и сто пъти да ме молиш,

после пак ще останеш същият,

после пак ще е същото...

И сто пъти да ти повярвам,

пак ще е безсмислено,

на сто и първия

може и да си повярвам,

че искала съм да ти вярва...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??