-Добро утро - ти пожелавам -
дано да е спокоен твоя ден.
С една усмивка те дарявам,
да бъдеш ти от нея окрилен.
-Добър ден - по обед ще ти кажа -
поседни до мен за миг и почини.
Ще спреш, нещо уж да ти покажа
така за малко отмора ще имаш ти.
-Добър вечер - след залез ще изрека
и спокойно ще е в общия ни дом.
-Сега с каква вечеря да те нагостя?
О,ти си сготвил вече, моя гастроном!
-Приятна нощ – по-късно ще промълвя,
в обятията си нежно ще те прилаская.
Във бурната ти страст ще се потопя
която свързва ни като едно в безкрая.
-Лека нощ – сънено ще прошепна
спокойна, гушната до теб ще заспя.
На сън ще се върна при оная заветна
и далечна дата, когато казахме си ДА.
Добро утро – сутрин ти пожелавам аз.
Тринайсет години това е мой рефрен.
Дали се сети какъв ден утре е за нас?...
Е, не е важно, щом събуждаш се до мен.
03.09.2006
© Анета Саманлиева Все права защищены
Поздрав и усмивка.