13-и
Тринайсет се смята за лошо число
според вярвания на мнозина.
Тринайсти ни събра в едно –
мен и другата ми половина.
Тринайсти се свързва с ФАТАЛЕН,
така гласели легенди, поверия...
Тринайсти – празник скъп и безценен... сакрален,
символ на приятелство, обич, доверие...!
Тринайсет носело, казват, нещастие –
дали е вярно, кой ли пък знае?
Тринайсет пъти ти давам съгласие
да правиш с мен, каквото желаеш...
На тринайсти случвали се неприятности,
тринайсти ден е странен и мистичен,
но в теория с хиляда вероятности
едно е сигурно – че те обичам!
На тринайсти ни съветват да внимаваме,
да държим очите си отворени.
На тринайсти с теб си обещаваме
още милиард красиви спомени...!
© Калински Все права защищены