7 мая 2013 г., 13:10

* * * 

  Поэзия
411 1 0

Къде си ти сега? За да ме гушнеш в нощта!

Днес трябваше да бъде твоят ден рожден и да празнуваме в този ден!

Сълзите ми не спират за тебе да ридаят!

Ръцете ми не спират да те желаят!

Очите ми не спират да те търсят.

Зная , че ти си мойта пътеводна светлина, зная, че ти си моята душа!

Но искам да си тук сега, за да мога да кажа: ТАТЕ, наздраве за това!

© Ели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??