Ти си тъй красива и добра,
мрака на нощта ми освети,
ала и много мъка се събра,
няма те, връх на моите мечти!
Ангел пречисти ми душата,
разбрах - не е тъмен светът,
че ти си в него светлината,
изчезна мрак, лъчи блестят!
Аз нарекох те дар от Бога,
в сърце тъгата се облекчи,
затуй да те забравя не мога
и ти радост си за моите очи!
© Георги Все права защищены