Как искам да ти кажа,
че много те обичам.
Но сякаш думи нямам,
само името ти сричам.
Как искам да кажа,
че съм лудо влюбена.
Чуствам се сама
и без теб изгубена.
Как искам да ти кажа,
но от реакцията ти се страхувам.
Как би приел факта,
че приятелката ти е влюбена?
© Пролетното момиче Все права защищены