Изгубих те...
Подадох ти ръка
Ти не трепна
Пустота те е обгърнала
Угарки от евтини сънища
Догарят в пепелника
На ръба на самотата
На края на света
А денем
По площадите
Сълзата ти
Търси очите ми
Дотам е дошло между нас
© Янко Все права защищены