15 янв. 2013 г., 02:37

* * * 

  Поэзия
422 0 0

лазурна тишина

лазурни пустота

броиш мигове

в които си повярвал тайно

и които си извисявал

а край теб

стихва онова

което се надява да го забележеш

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??