опитай...
аз ще бъда тук
и пак ще чакам...
защото търпението ме научи
да разбирам
и да обичам по-силно,
въпреки грешката ти
да си несигурен...
опитай...
да разбереш, да прозреш,
да избягаш, да останеш...
аз ще съм тук...
и ще чакам...
нещо, което
ще ме накара
някога в мига да си тръгна...
© Мария Все права защищены