11 мар. 2010 г., 23:00

* * * 

  Поэзия
539 0 0

                                                        Болка

  Ти си болката в сърцето ми, огромната рана в душата ми,

               сълзите на лицето ми и белегът на тъгата ми...

           В теб вярваше мойта душа, теб възхваляваше мойта уста и аз

               отново, отново съм сама...

           Белезите от тъгата остават, раните в душата не се забравят,

               сълзите от очите не спират да текат, а болката в сърцето

                   не утихва...

              

© Елена Сариева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??