... ще се събудиш в някоя далечна утрин,
потънала в тъга, нетърсеща живота,
но мен не ме търси, аз няма да съм там,
едва ли би било заради нещо друго,
освен заради правото да бъда и да имаш...
... ще се събудиш в някоя далечна сутрин,
обляна в щастие, невярваща на своите очи,
но мен не ме търси, аз няма да съм там,
едва ли би било заради нещо друго,
освен заради правото да бъдеш и да имам...
© Енчо Все права защищены