Виждам те сега,
очи, изпълнени с тъга,
усмивка на лицето няма,
въпреки че тя е твоята дама!
Всички гледат и завиждат.
Казват си... Каква любов голяма!,
но само вие двама
истината знаете
и тя е, че това е измама!
Обичали сте се преди,
но за друг сърцето ù тупти
и друга лейди вече само виждаш ти!
Гледате се двама с твоята дама
и чудите се как да споделите,
другия да не нараните,
но знайте вие това...
зад истината крие се любовта!
© Илона Все права защищены