Насила се опитвам да обичам
и на самота сърцето си обричам...
Но тъй добър си ти към мен
и искам да съм в твоя плен...
И всяка нощ се моля на небето
да се влюби в теб сърцето.
От мислите да го прогоня
и сълза за него веч да не отроня,
за тебе да копнее моята душа
и само ти да идваш във съня!
© Джабула Все права защищены