Който не краде, няма смисъл да работи.
Който краде, няма нужда да работи.
Иде ера на получовеци - полуроботи.
Крадете, бе... идиоти!
Не са виновни тез, дето живота ви ядат и делника,
а другите - с главите в зелника.
Щастливо бъдеще, там чакало безделника.
Проветрете го, бе... Зелника!
Лъжата на кокили тича по Земята.
Включете умовете, отворете сетивата.
На сцената излиза диригента - сам сатаната.
Мислете, бе... къде ви е главата!
© Д.и.мо. Кривия Кривак Все права защищены