6 февр. 2016 г., 09:48

2000 

  Поэзия
541 0 0

Все някакви такива побъркани странни

призматично - конусовидни неща стават

с топографията на моята кармична отнесеност

че едвам смогвам да отделя време

(полагащото се парче от тортата - часовник)

за писане

И това ако не е продукт от процентът на загубата

кой освен мен може да осъществи настоящата смърт

нахранвайки другите с отделената топлина

преиначавайки проклятието

вън от яйцето

размахал своето единствено

гълъбово перо

© Атанас Панчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??