Не зная, дали ще се срещнем,
някога, в друг наш живот,
но чувствам го, силно усещам.
От вас аз почерпих любов.
Живота от вас съм взела
и нося от вас доброта,
и първите ласки поела,
и първите нежни слова.
Не зная с какво съм успяла
съдбата така да смиля,
че тя да ми прати в замяна
възможност до вас да вървя.
От вас да науча за всичко,
което света ще ми прати.
А вие - искате нещо едничко -
детето ви днес да не пати
Какво ли мога в отплата
на вас да даря - за медали
Изричам молба - във живота
до мен да сте, живи и здрави.
Не зная дали съм ви срещала
във друг мой живот или не,
но винаги аз съм усещала.
Днес казвам ви думи две:
Обичам ви - казвам кратко.
Обичам ви от сърце и душа!
Обичам ви, мамо и татко!
Обичам ви… и благодаря!
© Анета Саманлиева Все права защищены
Благодаря че прочетохте моето откровение.
Ей мамо как така "...че отново ме разплака"
ама какво ще си помислят хората,недей така.
А ти кога успя толкова бързо да го прочетеш?
Радвам се че ти хареса,и на татко да го дадеш.
Днес трийсет и шест години от сватбения ден,
бъдете живи,здрави,винаги заедно и все до мен.
Обичам ви !!!
Поздрав и усмивка за всички вас приятели