2 февр. 2013 г., 00:19

* * * 

  Поэзия
447 0 1

Стана ли ти по-добре,

издигна ли се,

нещо спечели ли,

нещо получи ли,

нещо повече стана ли,

сега по-добре 

ли се чувстваш,

или смачкан

в своето нещастие,

се мислиш

за още по-велик.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??