Ти гледаш ли понякога звездите...?
И аз бих искала да се превърна във звезда
и тайничко през прозореца ти да надничам
и да те галя като спиш в нощта...
Тогава няма да ти преча...,
милувките ми сребърни лъчи
ти няма да усещаш, но чрез тях
аз бих желала да ти дам любовта и нежността,
които към теб изпитвам...
Ти гледаш ли понякога звездите...
© МД Все права защищены
Ты смотришь иногда на звезды?
Хочу в одну из них я превратиться
И тайно сквозь окошко ночью поздней
Ласкать тебя во сне, который снится..
Но не хочу тебя в нем потревожить...,.
Серебряной души лучей моих
Ты не почувствуешь, пусть в них
Любви моей созрели гроздья....
Ты смотришь иногда на звезды...