11 окт. 2012 г., 10:07

* * * 

  Поэзия
303 0 1

Нощта предрича нашето спасение...

улавяме мечти в зениците си отпуснати...

навреме тръгвам, навреме казвам

своите признания... нощта гадае

моите заклинания. И аз се питам само

истина ли има в тях, или само копнеж.

И някакси е странно всичко и безкрайно

нелогично, а истината е само причина

да се скрием от себе си...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??