9 июл. 2010 г., 11:06

*** 

  Поэзия » Любовная
524 0 0

Сърцето ми казва: "Почакай!"
Разумът казва: "Недей!"
... Приказката, в която
страдаше страшният змей,
облечена ли е в думи
или ù предстои?
Ех, пак ще разтягам локуми...
... "и все пак, разумна бъди!"...

Стоя си самотна, спокойна,
а в мене бушува война...
Да се държа непристойно
е най-прясната ми мечта...

(22 март 2009)

© Таня Шопова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??