19 февр. 2013 г., 21:01

* * * 

  Поэзия
441 0 1

луташ се,

не знаеш посоката,

не знаеш как да подходиш,

 а аз -

сама се предавам в ръцете си,

съсипвайки цялата си воля за нещо,

а аз -

сама се усмихвам на себе си

и на своята непреодолимост,

а ти -

губиш себе си

във своя страх

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??