Отивай си
Уморих се
Да събирам троха по троха любовта ти
И да сглобявам пъзела
От разбити на милиони частици мечти
Капка нежност да прося
И да търся огън в студени очи
Отивай си върви
Мечтая да съм като птиците
Когато е студено да летя на юг
Замръзвам с теб не виждаш ли
Самотен букет от сълзи
В хербарий съм ти запазила
Вземи го на тръгване
Вратата хлопни
След теб ще си сложа усмивка
И ще разтворя ръце да прегърна
Слънчевите лъчи (в нечии други очи)
© Рапунцел Все права защищены
И ще разтворя ръце да прегърна
Слънчевите лъчи (в нечии други очи)"
Браво, миличка!!!6+