За кой ли път
компютърът затихва.
И все пак -
да натисна ли REPLAY?
***
Дори непромокаемото яке
не пази коленете.
Така наистина разбрах,
че е валяло.
***
Телефонът е
по-малък от дланта ми.
Угасва,
щом остане сам.
© Наследник на Куфара Все права защищены
Това е хубавото.
Стихчетата също са хубави!