,,... 35 на сянка в черно от главата до петите прелюбодейката...,,
Ели Дювавие
... Не съм...
макар че
мъжките очи
тъй силно ме вълнуват...
И в сънищата
бурни
не съм сама.
Макар
че рано сутрин
събуждам се
самотна
и погледът ми
спира
на утринна звезда
през
прозореца
на манастира...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова Все права защищены