Силна съм, затова ще оцелея.
Безсмислено е, знам.
Ще продължа обаче да се смея,
нищо, че се чувствам сам.
Ще се затворя в своята обвивка
от усмивки и изкуствен смях.
Ще се преструвам без почивка
пред теб, пред нея и пред всички тях.
Ще бъда точно онова, което
всички искат и което бях.
С фалшивата усмивка на лицето,
а в душата - ужасяващ страх.
Празнота в сърцето, студ в очите,
а на устните – усмивка.
Тъй страдат силните, добрите,
затворени в своята обвивка.
© Или Дадарова Все права защищены