10 окт. 2012 г., 12:11

* * * 

  Поэзия » Любовная
425 0 1

Мисля за теб

и се измъчвам,

защото зная,

че не трябва...

мисля за теб

и се измъчвам...

погледите ни

отново се събират,

отново нещо

искаме да си кажем...

и започва една велика

игра...

в която аз, ти, тя...

 

                                         ----------------------

Ти се бориш със себе си

и не минаваш вече покрай мен...

ти се бориш със онези трепети,

които не можеш да угасиш!

Напразно! Не виждаш ли,

пламват повече и повече,

горят още и още...

                                       -----------------------------

Колкото по-далече,

толкова по-добре,

колкото повече

бягаш, толкова

повече се връщаш...

И сега? Напразно!

Неловко! Немислимо!

Игра, която не спира,

игра, която започнеш ли,

не би могъл да оставиш...

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??