Бели облаци, мои бели коне,
с вас аз искам да препускам,
душата ми свободна да се рее в небето.
Дайте ми от вашите невидими криле,
за да мога да политна
и да отида там където сърцето ми живее!
Там някъде или при звездите...
© МД Все права защищены
Отлично!