От любов,
човек не остарява,
само любовта с нежност,
го дарява,
една целувка,
поглед мил,
от извора,
единствено отпил,
лъч от злато,
допир лек,
усещаш ли,
бризът е мек,
стъпки бягат,
може би са наши,
виждаме ли,
собствените си миражи,
пясъкът попива,
стъпките любовни,
само ние с тебе,
сме безмълвни.
© Никола Диманов Все права защищены