28 июл. 2009 г., 21:36

* * * 

  Поэзия » Любовная
426 0 0

Как искам само да си тук

и да те видя!

Да не мисля за това, че си лъжец.

Тази болка сега да си отиде

и да си тръгне с тебе надалеч.

И когато пак се върнеш,

силно ли ще ме прегърнеш.

И колко ли ще си с мен?

И търся сили сама,

защото ме погуби любовта

и ми остави само тази пуста Самота!

© Катерина Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??